… den skide julechallenge!

Nu dør den altså! Jeg får f**kin stress af det. Hvorfor troede jeg lige at jeg havde overskud til det i december af alle måneder?!?!?!!!

Men jeg vil da godt lige prøve at opsummere nogle af de manglende punkter:

Ingen billeder af mit hjem, det må være forbeholdt dem der kommer på besøg at vide hvordan her ser ud. For now. Noget jeg selv har lavet? Det her indlæg. Opskriften på gode gaver er, at hvis jeg kommer forbi noget hvor jeg ænker ‘hold nu kæft, det er lige noget for den eller den’ så køber jeg det. Resten er en blanding af pligt og økonomi. Min desktop er kedelig clean med et screenshot fra ‘Drive’ som baggrund. og én mappe. 3. søndag i advent… det var noget med noget julearrangement i bio vist og så ‘Arthurs julegaveræs’. Og bifvagt om aftenen. Mit hjem udefra; <blank>. Et billede jeg har taget – kig omkring på bloggen – der er flere. Et billede af mig selv kan I finde oppe i hjørnet. (Indsæt dybt uinspireret suk). Noget jeg er stolt af… hmm. Bum bum bum… Jeg er god til at køre bil. Og dem der ikke er enige kan bare flette næbbet! Mit største (egoistiske) ønske er at Alfie kommer hjem igen. NU. Julegaveønsker: George Harrison-filmen, Jumpin-suit, den sidste Håkon Nesser bog. 4. Søndag i advent – still to come. Youtube – kan ikke bestemme mig. En juletradition; hmm, ikke noget ekstraordinært, så vidt jeg lige husker. 10 mest hørte sange… Tjek hvad der ruller mest på P3. Ting i hjemmet jeg ikke kan undvære… sådan udover vinduer, gulve osv må det være min(e) kat(te). Og toilettet ville jeg også nødigt undvære. Idag laver jeg ikke noget særliǵt; har lavet pyramiden i jagten på en recept, så har jeg købt ind og nettet den lidt og ellers ikke så meget. Juleaftens hygge – håber jeg der kommer. Hvad jeg fik i gaver? Det ved man aldrig. Dagens outfit er en Tshirt fra open source days og bukser fra pulz. Plus klipklapper pt. Det sidste jeg spiste og drak; en clementin og tre glas vand. Det er faktisk rigtigt. Nytårsforsæt gør jeg ikke i. Hvor er jeg om 5 år? Det ved jeg sgu ikke. Trist hvis jeg gjorde. Nytårsstemning… Er noget jeg aldrig rigtigt kommer i.

Nå, bedre bliver det ikke. Ej heller mere interessant, finurligt eller blogger-charmerende.

2 meninger om “… den skide julechallenge!”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *